US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Svenska Kronor
 
Kundvagn 0 objekt
Hem ::  Returpolicy

Returpolicy

Avkastning Om du vill returnera dina objekt, vänligen meddela oss via e-post dels ange orsak och ordernummer för återlämnande inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är väldigt viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi ansvarar inte för paket som försvinner under transporten. Var uppmärksam på att den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas. Så kontakta oss med dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.

Börser Objekt skall returneras inom 7 dagar efter leverans och kund är ansvarig för alla fraktkostnader som orsakas av hela bytesprocessen. Alla objekt som bara kan byta för lika pris utbyte bör du vara medveten om att vi kommer att utfärda ersättare först efter din avkastning har erhållits.

Annullering Om du har lagt en order och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats, kommer vi inte har något sätt att avbryta den.

Återbetalning Om du vill få en återbetalning kommer vi åter kredit den ursprungliga köparen kredit-eller betalkort för summan betalade mindre i porto. Det kan ta tre arbetsdagar från vårt mottagande av den returnerade varor för att bidrag skall behandlas. Du får ett bekräftelsemail när transaktionen har slutförts. Det kan ta upp till tio arbetsdagar för pengarna att reflektera över ditt konto.

Andra produkter som du kanske gillar

Solglasögon Lily svart
920 SEK  412 SEK
Wayfarer TG1201 orange
827 SEK  319 SEK
STATE OF WOW Solglasögon
873 SEK  366 SEK
Locs solglasögon
878 SEK  370 SEK
Hanground Brown
890 SEK  382 SEK
QUAY AUSTRALIA solglasögon
1,220 SEK  433 SEK
Hem  >>  Frakt  >>  Betalning  >>  Returpolicy  >>  Sekretesspolicy  >>  Kontakta oss
Copyright © 2020 www.clubzero.se Tutti i diritti riservati.

Ray Ban Solglasögon,Solglasögon Rea,Solglasögon Herr,Billiga Solglasögon,Glasögon Online