US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Svenska Kronor
 
Kundvagn 0 objekt
Hem ::  Betalning

Betalning

Genom att följa rutin förfaranden, kan kreditkort på nätet säkra betalningar för varor eller tjänster med ett kreditkort. Kreditkort på nätet börjar normalt vid tidpunkten för köpet av en konsument. När konsumenten godkänner en betalning med kreditkort på hemsidan, verifierar ett kreditkort bearbetning företag normalt information med ett kreditkort emittenten att säkra betalning. På godkännande, de kreditkort bearbetning företag dra av bearbetning avgifter och framåt återstoden till handlaren.

Infrastrukturen för kreditkort på nätet kräver oftast ett sofistikerat system kan bearbeta i realtid online transaktioner effektivt och säkert. Varje del i systemet sänder information över en säker behandling nätverk i ett försök att förhindra bedrägeri eller stöld. Detta intrikata system har vanligtvis kontroller och avvägningar för att hindra obehöriga transaktioner av hackare.

Vanligtvis innebär kreditkort på nätet fem separata enheter för att slutföra transaktioner online. Konsumenten, köpman, kortutfärdaren och företaget som bearbetar betalningar på nätet har en aktiv roll i transaktionen. En kortbetalningen kan ta upp till tre dagar efter avslutad från kreditkort tillstånd att mottagandet av betalning från handlaren.

När en konsument gör ett köp, de flesta handlare webbplatser kräver personlig information för att kontrollera konsumentens identitet. Den personliga information som är allmänt känt att bara konsumenten som anges på kreditkortet kan leverera. Tillsammans med kreditkortsnummer och utgångsdatum, de flesta platser också begära en tre-siffrig säkerhetskod som normalt återfinns på baksidan av kortet. För kreditkort på nätet, går konsumenten denna information, plus den faktureringsadress som får kontoutdrag.

Konfigurationen av online system för behandling av fångar personlig information för vidarebefordran till kreditkort emittenten för verifiering. Den kreditkortsutgivare jämför den personliga information som tillhandahålls av konsumenten med information om filen. Om kreditkort emittenten bekräftar konsumentens identitet, fortsätter transaktionsprocessen.

Generellt kan konfigurationen av bearbetning nätverk nedgången transaktioner. En transaktion är normalt vägras om den personliga information som tillhandahålls av konsumenten i konflikter med kreditkort emittenten databas. Kreditkort emittenten kan också neka transaktion om tillräckliga medel inte finns tillgängliga att täcka inköp.

Behandlingen Bolaget säkrar betalningen när Kreditkortsutgivaren verifierar köparens identitet och tillgängliga medel. Normalt kreditkort bearbetning företaget debiterar köpesumman från tillgängliga saldot på kreditkort. Efter avdrag för bearbetning avgifter, skickar företaget återstoden till handlaren, vanligtvis via ett företag checkkonto.

Hem  >>  Frakt  >>  Betalning  >>  Returpolicy  >>  Sekretesspolicy  >>  Kontakta oss
Copyright © 2020 www.clubzero.se Tutti i diritti riservati.

Ray Ban Solglasögon,Solglasögon Rea,Solglasögon Herr,Billiga Solglasögon,Glasögon Online